Da li još uvijek proizvodite ili već prodajete?

Proizvode izrađujete i želite ih prodati. No, iako je primamljiva, za ideju vlastitog posla potrebne su godine pripreme uz često velike financijske rizike. To je put mnogih malih proizvođača kojima mi zato nudimo prostor na najboljoj lokaciji. Prodajemo za vas i reklamiramo vaše proizvode.

Fahl je koncept polica za iznajmljivanje s idejom da podrži male i vrlo male proizvođače na regionalnoj razini i ponudi im pristupačan prodajni prostor. Specijalizirane trgovine rade u franšizi i njima upravljaju stručnjaci. Svaki Fahl dučan je jedinstvena je i postavlja različite prioritete, ali uvijek su mjesto susreta gurmana, ljubitelja umjetnosti i ljubitelja dizajna.

 

Posebni uvjeti najma

  • Naš Fahl (ca. 50x40x30 W/V/D- molim da točne dimenzije zatražite na mjestu) ... autentična drvena kutija za voće za vaše proizvode
  • Vješalice za odjeću ... za odjeću (nije dostupno na svim lokacijama) - cijena: paušalno 7 Kuna sa PDV-om 
  • Prostor za slike ... za prezentaciju umjetničkih predmeta, slika itd. (Nije dostupno na svim lokacijama)
  • Površina stola (približno 50x30cm) ... kao alternativa površini prezentacije redovnom Fahl
  • Prostor za hladnjak ... za svježe proizvode ili proizvode koji se hlade (nisu dostupni na svim lokacijama)

Pregled lokacija i troškova po predmetu ili stolu / zidu površine tjedno (sve cijene sa PDV-om)


Hrvatska
5 tjedna
13 tjedna
26 tjedna
52 tjedna
's Fahl Hrvatska
  KN 60
    KN 55
    KN 50
    KN 45

sa PDV-om.

Kao franšizni partner sa Vašim Fahl dučanom Vi iznajmite oko 300 - 400 Fahl kutija proizvođačima za cijenu koju Vi želite. Vaša sigurnost je imati iznajmljene kutije, jer to je Vaš fiksni dohodak.


Probni najam za 5 tjedana
Nudimo vam mogućnost testiranja našeg koncepta 5 tjedanau Fahl (a ne Fahl ugao) kao minimalni ili probni najam prije nego što se odlučite za 13, 26 ili 52 tjedna. Možete koristiti ponudu jednom po lokaciji.

Usluga dopunjavanja: : 25 Kuna sa. PDV-om / tjedan (besplatno najam 3 Fahla u jednoj lokaciji)
Na usluzi dopunjavanja možete nam poslati svoje proizvode na ponovno punjenje, stavit ćemo ih na zalihe i ponovno napuniti vašu policu / stol itd. Čim nešto prodamo. Ovdje štedite vrijeme i možete se pobrinuti za proizvodnju svojih proizvoda.

Postoji mala prodajna provizija od 10% prodajne cijene za pokrivanje naknada za transakcije na bankomatu i kreditnim karticama, kao i sva organizacijska pitanja

Prilagodljivi smo i rado ćemo vam pružiti podršku u predstavljanju vaših proizvoda. Samo dođite i naći ćemo rješenje. Imajte na umu da nije svaki proizvod prikladan za svaku lokaciju. Naši stručnjaci na lokaciji rado će vas savjetovati.

Naš doprinos

1. mjesta Fahl - lokacija je sve.
Sčim ste unajmili Fahl, iskoristite idealan okvir: Specijalizirane trgovine potražite na odličnim lokacijama u Beču, Salzburgu, Grazu, Linzu, Dornbirnu, St. Gallenu (Švicarska) i Hamburgu (Njemačka). Tu je i 10 Fahl uglova. I nastavljamo rasti.


2. Prodajno područje - predstavljeno u najboljem svjetlu.
Vaši proizvodi su u dobrom društvu s drugom visokokvalitetnom robom iz područja rukotvorina ili dizajna, a vi ćete doći do velikog broja ljudi koji će biti oduševljeni vašim proizvodom. Prodajemo i reklamiramo za vas i podržavamo vas u najvećoj mogućoj mjeri. Na primjer, pomoću usluge obnavljanja zaliha, tako da možete uštedjeti vrijeme i brinuti se za proizvodnju svojih proizvoda. 40-300 stručnjaka po lokaciji sadrži vještinu, strast i beskonačan broj ideja. Kao prodajne prostore nalaze se police, površine stola, prozorske police, vješalice, nosači za odjeću i frižideri. Definitivno ćete kod nas pronaći pravi prezentacijski prostor za svoje proizvode.

3. Najam - fer i fleksibilne opcije.
Fahlov koncept je isproban i testiran. Naša je pretpostavka: povoljno i pravedno za sve koji su uključeni u koncept. Pogotovo za vas kao korisnika- stručnjaka. Zato smo stvorili fleksibilan sustav koji udovoljava različitim zahtjevima, podržava vas u prodaji koliko god je to moguće i otvoren je za prijedloge. Specifične opcije i cijene možete saznati na dnu i na odgovarajućoj web stranici.

4. Prilika za oglašavanje - Lakše je zajedno.
Povećajte razinu svijesti o svojoj marki ili svojim proizvodima i iskoristite prednosti postojećih komunikacijskih mreža i medijskih kanala. Također se možete predstaviti unosom na web mjestu web stranice. Podržavamo vas u predstavljanju vaših proizvoda.

5. Transparentnost - pripazite na sve.
Poruku ćete dobiti svaki put kada se vaš proizvod prodaje i uvijek imate pregled trenutnih podataka o prodaji s vlastitim internetskim pristupom.

Vaš doprinos

1. Ukusno, zanatsko ili dizajnersko Posebni preduvjet za proizvode

Proizvodi na terenu kombiniraju strast onih koji ih proizvode. Ovdje nema ništa s polica, već pošteno umijeće malih proizvođača. Imajte na umu da nije svaki proizvod prikladan za svaku lokaciju.

2. Komisija - Mala, ali važna.
Postoji mala prodajna provizija od 10% prodajne cijene za pokrivanje naknada za transakcije na bankomatu i kreditnim karticama kao i sva organizacijska pitanja.

Zainteresirani ste za prodaju svojih proizvoda kod stručnjaka? Zatim nam pošaljite podatke o sebi i proizvodima koje izrađujete. Radujemo se vašem neobavezujućem upitu!