Zašto to radimo?

 

Uživamo u razvoju koncepta Fahl. Posebno nas raduje što svakoga dana svjedočimo sjajnim idejama kreativnih ljudi. Osim velikih korporacija i kompanija, osmislili smo mjesto za pregledavanje tih proizvoda što nećete naći niti u jednoj drugoj trgovini. To je razlog zašto smo osnovali Fahl. Zbog toga smo popularni od samoga početka i zato smo zadovoljni što svaki dan možemo raditi s vama i za vas.

Fahl tim

Christian Hammer

Osnivač – Specijalist

Zajedno s Markusom Christianom imao je ideju osnovati "s Fachl". On je zauzet svakodnevnim usavršavanjem našeg informatičkog sustava i pokretanjem nacionalnog i međunarodnog razvoja ove ideje. Uvijek je sretan zbog novih, sjajnih i uzbudljivih sadržaja iz različitih specijaliziranih trgovina.

Markus Bauer

Osnivač – Specijalist

Max je glavni učitelj lokacije. Osigurava da uvijek ima svega dovoljno, da sve radi i da su svi zadovoljni. Naravno, uvijek drži oči otvorenim za nove i kreativne ideje ...

Tamara Kattinger

Specijalist administracije / webshop

Tamara je svestrana, brine se o organizacijskim pitanjima i podržava Christiana i Markusa u njihovim svakodnevnim zadacima. Ona također koordinira naš specijalizirani web shop.

 Priča o Fahl

 

U srpnju 2015 godine, nadahnuta televizijskim izvještajem, rođena je ideja da se stvori mjesto na kojem ljudi s minimalnim rizikom i financijskim sredstvima mogu unajmiti prodajni prostor koji je usmjeren na kreativne i s puno ljubavi izrađene proizvode malih i regionalnih proizvođača. Odlučili smo ga implementirati: marka, web stranica, sustav upravljanja, pretraživanje lokacije. U roku od 3 mjeseca, u listopadu 2015, sve je to učinjeno i otvorena je prva Fahl lokacija u Beču.

Digli smo veliku prašinu u medijima i zainteresirali javnost pa su prvi upiti potencijalnih kupaca za nove lokacije počeli odmah stizati. Kao rezultat velikog interesa, u 2016 su otvorene četiri dodatne Fahl lokacije.

Širenje u Austriji nastavljeno je i u 2017. godini, a proizvođačima je već isplaćeno 1.000.000 eura.

Sljedeće 2018 godine otvorili smo sedmu trgovinu Fachla, prvu u Njemačkoj. Pored toga, otvoreno je desetak Fachl kutova (koncepcije trgovina u trgovini).
Krajem 2018 proizvođačima je već isplaćeno 3.000.000 eura. Prva lokacija u Švicarskoj otvorena je 2019 godine i prodano je više od 800 000 proizvoda. Prihod proizvođača je porastao na preko 7.000.000 eura. 2020. godina puna je planova za lokacije, poboljšanja za kupce, nove projekte i razvoj.