Privatnost

Zaštita vaših osobnih podataka za nas je vrlo važna. Stoga vaše podatke obrađujemo isključivo na temelju zakonskih odredbi (GDPR, TKG 2003). U ovim podacima o zaštiti podataka informiramo vas o najvažnijim aspektima obrade podataka na našoj web stranici.

Kontaktirajte nas
Ako nas kontaktirate pomoću obrasca na web mjestu ili putem e-maila, vaši će podaci biti pohranjeni šest mjeseci u svrhu obrade zahtjeva i u slučaju naknadnih pitanja. Te podatke nećemo proslijediti bez vašeg pristanka.

Web kolačići
Naša web stranica koristi takozvane kolačiće. To su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaš uređaj pomoću preglednika. Oni ne čine nikakvu štetu. Mi koristimo kolačiće da bi našu ponudu učinili korisnom. Neki kolačići ostaju na vašem uređaju dok ih ne izbrišete. Omogućuju nam da prepoznamo v>Ako to ne želite, možete postaviti svoj preglednik tako da vas obavještava o postavkama kolačića i to dopuštate samo u pojedinačnim slučajevima.

Ako su kolačići deaktivirani, funkcionalnost naše web stranice može biti ograničena.

Upotreba Google Analytics
Za analizu upotrebe web stranica koristimo Google Analytics. Podaci dobiveni na ovaj način koriste se za optimizaciju naše web stranice i potrebe oglašavanja.
Google Analytics usluga je web analitike koju upravlja i pruža Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Sjedinjene Države). Google obrađuje podatke za upotrebu web stranica u naše ime i ugovorno je dužan poduzeti mjere kako bi osigurao povjerljivost obrađenih podataka. Tijekom posjete vašoj web lokaciji, zabilježeni su sljedeći podaci:
Tijekom posjete vašoj web lokaciji, zabilježeni su sljedeći podaci:

- Stranice koje se nazivaju
- Narudžbe, uključujući prodaju i naručene proizvode
- Ponašanje na stranicama (npr. Klikovi, ponašanje kretanja i duljina boravka)
- približna lokacija (zemlja i grad)

- IP adresa (u skraćenom obliku, tako da nije moguće jasno dodijeliti)
- Tehničke informacije poput preglednika, internetskog pružatelja usluga, krajnjeg uređaja i razlučivosti zaslona
- Izvor podrijetla vaše posjete (tj. Preko koje web stranice ili preko kojeg reklamnog materijala ste nam došli)


Ti se podaci prenose na Googleov poslužitelj u SAD-u. Google poštuje odredbe o zaštiti podataka iz sporazuma o zaštiti privatnosti između EU i SAD-a. Google Analytics sprema kolačiće u vaš web preglednik u razdoblju od dvije godine od vaše posljednje posjete. Ovi kolačići sadrže nasumično generirani korisnički ID s kojim možete biti prepoznati kod budućih posjeta web mjestu.
ID s kojim možete biti prepoznati kod budućih posjeta web mjestu. Snimljeni podaci spremaju se zajedno sa nasumično generiranim korisničkim ID-om, koji omogućava procjenu pseudonimnih korisničkih profila. Ovi podaci koji se odnose na korisnike automatski se brišu nakon 14 mjeseci. Ostali podaci ostaju se neograničeno pohranjeni u zbirnom obliku.
Ako se ne slažete sa snimanjem, to možete spriječiti instaliranjem dodatka za preglednik kako biste deaktivirali Google Analytics.

Newsletter
Imate mogućnost pretplate na naš newsletter putem naše web stranice. Za to nam je potrebna vaša adresa e-pošte i vaša izjava da se slažete sa primanjem newslettera.
Pretplata na bilten može se otkazati u bilo kojem trenutku. Ovo opoziv ne utječe na zakonitost obrade temeljene na pristanku prije opoziva.

Vaša prava
Imate pravo na informacije, ispravljanje, brisanje, ograničenje, prenosivost podataka, opoziv i prigovor na vaše podatke pohranjene kod nas. Ako smatrate da obrada vaših podataka krši zakon o zaštiti podataka ili su vaši zahtjevi za zaštitu podataka povrijeđeni, možete nam se žaliti na info@fachl.at ili nadležno tijelo za zaštitu podataka.

Možete nas kontaktirati pomoću slijedećih kontakt podataka:

s Fachl Gmbh, Weitlofgasse 14, 1180 Wien, info@fachl.at